TV og Internet

Generel information

Alle husstande i foreningen får TV og internet fra Parknet siden 2013. Internettet er 50/50 mbit og koster 60 kroner om måneden, som opkræves via den månedlige boligafgiftsopkrævning. Alle husstande er tilmeldt den lille TV-pakke, som koster 64 kroner om måneden, som ligeledes opkræves via den månedlige boligafgift. Hertil står det hvert husstand frit for at vælge mellem, stor eller filmpakken som tillæg.

Skift TV-pakke

Ændringer i TV-pakken foretages af den enkelte beboer på Parknets hjemmeside. Bestil din TV-pakke skift her. https://parknet.dk/tilmelding/login/ For at få dit login skal du kontakte Parknet. Læs mere på Parknets hjemmeside om dette.

Support

Hvis du har problemer med TV eller internet, så kontakt Parknets support. Kontakt Parknet support her.

Parknet kan være med til at afklare om det er et "software" (tv-, computeropsætning) eller "hardware" (der kommer ikke noget signal ud af stikboksen) relateret problem. Hvis det er et hardware problem, så skal Parknet selv betale for at sende en mand ud. Hvis det er et softwareproblem, og det er nødvendigt at sende en mand ud, skal beboeren selv betale 250,- for service.